Vraag nu uw visum voor Turkije

IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN

Nu aanvragen

Toeristen- & business visum voor Turkije

Door het invoeren van een elektronische visum (e-Visum), heeft Turkije sinds april 2013 zijn inreisbepalingen voor 97 landen gewijzigd. Door het invoeren van het elektronische visum kunnen zakelijke reizigers en toeristen Turkije inreizen zonder ter plaatse op een Turks vliegveld een visum aan te moeten vragen. Voor een langer verblijf, bijv. studentenvisum, blijft het bezoek aan een Turks consulaat vereist. Nu een e-Visum aanvragen

Hoe kan een visum voor Turkije worden aangevraagd?

Er zijn meerdere mogelijkheden om een e-Visum voor Turkije aan te vragen. Gebruik onze service om snel een e-Visum voor uw reis naar Turkije te ontvangen. Onze medewerkers controleren uw gegevens en helpen u verder als er problemen bij de visumaanvraag optreden. U kunt ook ter plaatse op een Turks vliegveld een visum aanvragen, dan zijn de kosten echter hoger, of u bezoekt de officiële website: https://www.evisa.gov.tr. Let erop dat uw paspoort minstens 6 maanden geldig is (6 maanden na het begin van de reis, niet na de boekingsdatum!)

Wat u over het e-Visum moet weten

  • Alleen bestemd voor toeristen en zakelijke reizigers
  • Het paspoort moet vanaf de inreisdatum nog minstens 6 maanden geldig zijn
  • Na het afronden van de aanvraag en vervolgens succesvolle afgifte van het e-Visum, kunnen de gegevens achteraf niet meer worden gewijzigd (bijv. fouten bij de inreisdatum)
  • Indien het verblijf verlengd moet worden, moet daarvoor een plaatselijk politiebureau in Turkije bezocht worden
  • Bij inreizen met een boot, waarbij u niet langer dan 72 uur Turkije bezoekt, is een e-Visum niet nodig
  • Inwoners van Zwitserland en Duitsland hebben geen e-Visum nodig (vrije toegang met een geldig paspoort voor maximaal 180 dagen)

Our Service - Overview

Our Servicewww.evisa-turkey.biz.trTurksish GOV
Online Application
Support available by email and phone
Effortful check of your Application by our Support 
Callback Service by phone, if there are any open questions or errors 
Recovery of lost eVisa number 
Automatic email notification and Application by email 

De volgende landen mogen aan het e-Visum-programma deelnemen

Antigua en Barbuda, Armenië, Australië, Oostenrijk, Bahama’s, Bahrein, Barbados, Wit-Rusland, België, Canada, Dominica, Dominicaanse Republiek, Grenada, Haïti, Hongkong, Hongarije, Indonesië, Ierland, Jamaica, Koeweit, Kroatië, Maldiven, Malta, Mauritius, Nederland, Noorwegen, Oman, Polen, Portugal, Qatar, Saint Lucia, Saint Vincent en de Grenadines, Saudi-Arabië, Slowakije, Zuid-Afrika, Spanje, VS, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk, Grieks-Cypriotisch bestuur van Zuid-Cyprus

De volgende landen mogen meerdere keren inreizen (multiple e-Visa)

Antigua en Barbuda, Armenië, Australië, Oostenrijk, Bahama’s, Bahrein, Barbados, België, Canada, Dominica, Dominicaanse Republiek, Estland, Grenada, Haïti, Hongkong (houders van British national (overseas) paspoorten), Ierland, Jamaica, Koeweit, Kroatië, Letland, Litouwen, Maldiven, Malta, Mauritius, Nederland, Noorwegen, Oman, Polen, Portugal, Qatar, Saint Lucia, Saint Vincent en de Grenadines, Saudi-Arabië, Zuid-Afrika, Spanje, VS, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk

Onze service aan u

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van visa. Tot onze service behoort ook het beantwoorden van vragen per telefoon of e-mail en directe ondersteuning, controle van de door u ingevulde gegevens en individuele service voor reizigers die geen toegang hebben tot internet en instellingen.

Onze servicekosten

Voor het succesvol verzorgen een e-Visum brengen wij 39 euro per persoon in rekening voor inwoners van de Europese landen die deel mogen nemen.

15:50New York
21:50Barcelona
23:50Dubai
03:50Shanghai
04:50Tokyo
06:50Melbourne